Jak posílit vlastní ego?

I muži někdy propadají depresi a cítí se méněcenní. Na rozdíl od žen však nemají potřebu jen truchlit, ale snaží se všemožně dopracovat k tomu, aby si své sebevědomí a ego opět navrátili. Jakým způsobem jde posílit mužské ego a má to pak vliv na jejich úspěch v životě?
chlap ve sprše

Drahé auta – nehasnoucí kapitola

Ne nadarmo se říká, že si muž při koupi drahého sportovního vozu, posiluje svoji sebejistotu. Muž vidí ve velikosti stroje, jakým je auto své sebevědomí a často i mužnost. Mimo jiné dobře ví, že na sebe nejen upozorní, ale přiláká i řadu žen, které si na velké luxusní auta potrpí. V jednoduchosti je krása a pokud chcete jednoduše přijít k ženě, která má sice zájem více o pohodlí vašeho auta než o vás, může to být vaše cesta k tomu, abyste své ego vyzdvihli opět k výšinám.
pár o vánocích

Ve značkovém oblečení vyniknete

Do jisté míry je pravda, že i muži si potrpí na svém vzhledu a typu oblečení. Vybírají proto pečlivě a často jsou náročnější než ženy. Dodat si opět do těla pocit, že jste mužem můžete i tak, že budete vypadat jako elegantní, šarmantní a v neposlední řadě i pohledný muž, který o sebe dbá.
A jelikož každá akce vyvolává reakci, dočkáte se převážně pozitivních ohlasů na váš značkový a stylový outfit.

Mladší žena – jen jako přispění k lepšímu pocitu?

Muži si hledají mladší partnerky i z toho důvodu, aby jim svým způsobem přidali na kráse a ubrali několik let zpátky. Je to sice dobrá taktika, to je pravda, ale honit si ego na mladší partnerce, byste skutečně neměli mít za potřebu! Nejvíce ze všeho se stanete sebevědomým a vyrovnaným mužem až v případě, že se přestanete za něco schovávat a přijmete věci (i sami v sobě) takové, jaké jsou. Není nad to, se zamilovat a prožít harmonický vztah s vaší partnerkou, i kdyby nebyla zrovna žádná „mladice“ a modelka.
Pocit štěstívám pomůže opět nejen cítit se lépe, ale hlavně i fungovat bez toho, abyste si museli pořád něco dokazovat.